Workshop Master je planning

In de workshop Master je Planning krijgen professionals een simpele en effectieve tool die het maken en het houden aan planningen makkelijk maakt. Plannen is immers meer overzicht dus minder stress en meer resultaten.

Herkenbaar?

Voor veel mensen is het maken van een planning, het inschatten van hoeveel tijd iets kost en het zich houden aan die planning moeilijk. Medewerkers halen hun deadlines niet omdat ze geen realistische planning kunnen maken of in hun planning de tijd van anderen niet meenemen. Een goede planning draagt bij aan het succes van de medewerker en vaak ook van het succes van het team of de organisatie.

Stel je voor dat ……

De medewerkers in het team goed kunnen inschatten hoe lang iets duurt, van wie iets afhankelijk is en hoe ze een goede korte en lange termijn planning kunnen maken. Dat ze zich ook aan de planning houden en zo hun deadlines halen. Niet alleen halen ze daarmee hun targets maar werken ze efficiënter, is er ruimte voor correctie en dus minder stress.

Wat krijg je precies?

In 3 uur zetten we de basis neer van een simpele maar effectieve manier van plannen. We gaan dit ook oefenen zodat de basis na deze workshop staat en men er verder mee aan de slag kan. Men leert hoe belangrijk het is correctietijd in te plannen, goede samenwerkingen te creëren en ze verhogen hun effectiviteit.

De grootste lessen die de medewerkers zullen leren:

  • Hoe zo effectief mogelijk te plannen
  • Hoe een goede inschatting te maken van tijd dat iets kost
  • Hun deadlines te halen
  • Hoe beter samen te werken
  • Efficiënter hun tijd te benutten
  • Stress te verminderen

Hoe?

In een online sessie van 3 uur leer ik de medewerkers hoe een planning werkt, hoe ze deze kunnen maken, waar ze rekening mee moeten houden en hoe ze korte- en lange termijn planningen kunnen maken, daar op kunnen sturen en daardoor hun deadlines halen. Met het resultaat dat ze structureler werken, beter samenwerken en hun stress te verlagen.

Over Janneke Maas

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Foto-Janneke2-700x784.jpg

Met 20 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland weet ik als geen ander hoe het is om in professionele organisaties stappen te maken op de carrière ladder en wat daar voor nodig is.

In 2016 heb ik mijn opleiding tot gecertificeerd coach afgerond en sindsdien heb vele medewerkers, in teamverband en individueel, gecoacht om hun effectiviteit en het plezier in hun werk te verhogen.

Planning was key in de projecten waarvoor ik verantwoordelijk was. Met deze tool ben ik hier heel succesvol in geworden. Maar niet alleen professioneel, in 2019 ben ik getrouwd en heb ik de gehele trouwerij van A tot Z gepland en georganiseerd en heb ik een minutieus draaiboek gemaakt voor de dag zelf.

Master je Planning

Wil jij dat jouw team zonder stress zijn deadlines haalt doordat ze hun planning onder controle hebben en zo in minder tijd meer kunnen bereiken. Dat ze helderheid hebben in de tijdsduur van taken en met welke afhankelijkheden ze rekening moeten houden om zo succesvol te zijn in hun werk? Dan is de workshop Master je Planning een zeer effectief middel om dit doel te behalen.

Over J-mmpower
J-mmpower Coaching is voor professionals, die net dat extra duwtje in de rug kunnen gebruiken om te groeien en hun kwaliteiten beter tot uiting te laten komen.

J-mmpower kan ook worden ingehuurd als spreker bij bedrijven, hogescholen en andere geïnteresseerden om verhalen en anekdotes over Facility Management mee te delen.
Over mmpower
mmpower biedt bedrijven Consultancy en Interim Management aan, om er voor te zorgen dat de standaard in Facility Management aansluit aan de behoefte op de korte en lange termijn.
Samenwerken
Consultancy

Interim Management

Excellence Programma
Contact
+31 6 5588 7306

janneke@mmpower.nl

KvK
65383885

BTW
NL003058078B54

Privacy
Naar boven