Workshop de Succesfactor

In de workshop de Succesfactor krijgen professionals een nieuwe manier aangereikt voor het kijken naar successen.

Wat zijn successen en hoe wordt jij nog succesvoller. En hoe zorg je ervoor dat je anderen inspireert succesvoller te zijn.

Doordat ze hun successen zien gaat de energie omhoog waardoor het nemen van initiatieven makkelijker wordt.

Herkenbaar?

In onze cultuur is het heel normaal om te kijken naar wat er beter kan en dus wat er niet goed is gegaan. Dit is heel nuttig, echter als de focus volledig ligt op de fouten en de waardevolle dingen die goed zijn gegaan uit het oog worden verloren ontstaat er ontevredenheid en een omgeving waar men bang is om fouten te maken.

Stel je voor dat …….

Medewerkers zich focussen op wat er goed gaat en verantwoordelijkheid nemen voor hun fouten. Open en trots zijn op hun prestaties waardoor zij en de organisatie succesvoller zijn. Door te focussen op wat er goed gaat, zijn medewerkers eerder en beter in staat een acties te nemen om zo een hogere kwaliteit te leveren.

Wat krijg je precies?

In 2 uur leer ik het team wanneer iets een succes is en dat ze veel succesvoller zijn dan ze denken. Het is een mindshift en een tool die hun werk maar ook hun leven leuker maakt. En ze verhogen hun capaciteit om met uitdagingen om te gaan.

De grootste lessen die de medewerkers zullen leren:

  • Dat er 5 verschillende soorten successen zijn
  • Dat ze veel succesvoller zijn dan ze denken
  • Hoe ze anderen kunnen inspireren door zelf succesvol te zijn
  • Dat ze initiatief kunnen nemen en zo makkelijker met uitdagingen om kunnen gaan

Hoe?

In een online sessie van 2 uur leer ik het team anders naar hun prestaties te kijken waardoor ze ervaren dat ze succesvoller zijn dan voorheen. In deze sessie wordt ook een praktische tool gegeven die direct kan worden geïmplementeerd in het team en gebruikt kan worden in terugkerende team meetings.

Over Janneke Maas

Met meer dan 20 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland weet ik als geen ander hoe het is om in professionele organisaties stappen te maken op de carrière ladder en wat daar voor nodig is.

In 2016 heb ik mijn opleiding tot gecertificeerd coach afgerond en sindsdien heb vele medewerkers, teams en ondernemers, gecoacht naar Highly Effective Professionals. 

Het herkennen en benoemen van successen is een tool die ik in het werken met teams dagelijks gebruik. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en het nemen van initiatieven en gaan ze uitdagingen niet meer uit de weg.

De Succesfactor

Wil jij jouw team succesvoller is en blijft en op een andere manier met teleurstellingen en fouten omgaat. Dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun prestaties, initiatief tonen en er een inspirerende werkomgeving ontstaat? Dan is de workshop de Succesfactor een zeer effectief middel om dit doel te behalen.

Over J-mmpower
J-mmpower Coaching is voor professionals, die net dat extra duwtje in de rug kunnen gebruiken om te groeien en hun kwaliteiten beter tot uiting te laten komen.

J-mmpower kan ook worden ingehuurd als spreker bij bedrijven, hogescholen en andere geïnteresseerden om verhalen en anekdotes over Facility Management mee te delen.
Over mmpower
mmpower biedt bedrijven Consultancy en Interim Management aan, om er voor te zorgen dat de standaard in Facility Management aansluit aan de behoefte op de korte en lange termijn.
Samenwerken
Consultancy

Interim Management

Excellence Programma
Contact
+31 6 5588 7306

janneke@mmpower.nl

KvK
65383885

BTW
NL003058078B54

Privacy
Naar boven