Verhalen en anekdotes over Facility Management

Met meer dan 20 jaar ervaring en vol enthousiasme kan Janneke vertellen over wat ze meegemaakt heeft op de werkvloer, wat ze geleerd heeft en hoe ze haar eigen visie op Facility Management ontwikkeld heeft.

Onderwerpen kunnen variëren van onder andere een introductie voor studenten en starters, het uitbesteden van facilitaire diensten of benaderen van facility als mensenwerk. Janneke presenteert los, staat open voor interactie en vind dat grappen gemaakt moeten worden. Facility management is ten slotte ook verhalen vertellen.

Daarnaast is haar verhaal praktisch. Ze deelt wat ze zelf door vallen en opstaan geleerd heeft en gaat in op vragen uit de groep. Ze gelooft dat het gedrag en houding van elke medewerker in Facility er uiteindelijk toe doet in het succes van een organisatie. Daarom is haar boodschap optimistisch en aansprekend.

Kortom, er is van alles mogelijk.

Over J-mmpower
J-mmpower Coaching is voor professionals, die net dat extra duwtje in de rug kunnen gebruiken om te groeien en hun kwaliteiten beter tot uiting te laten komen.

J-mmpower kan ook worden ingehuurd als spreker bij bedrijven, hogescholen en andere geïnteresseerden om verhalen en anekdotes over Facility Management mee te delen.
Over mmpower
mmpower biedt bedrijven Consultancy en Interim Management aan, om er voor te zorgen dat de standaard in Facility Management aansluit aan de behoefte op de korte en lange termijn.
Samenwerken
Consultancy

Interim Management

Excellence Programma
Contact
+31 6 5588 7306

janneke@mmpower.nl

KvK
65383885

BTW
NL003058078B54

Privacy
Naar boven