In-Company Workshop Highly Effective Team

In de workshop Highly Effective Team krijgen professionals helderheid over wat hun kracht is en waar hun mogelijkheden tot groei liggen en krijgen ze praktische tools om hun vaardigheden te verbeteren om zo beter samen te kunnen werken met hun teamgenoten en andere afdelingen.

Herkenbaar?

In veel organisaties is de samenwerking binnen het team lang niet altijd optimaal. Het team bestaat uit verschillende soorten medewerkers met verschillende rollen, verantwoordelijkheden en skills. Samenwerking en elkaar supporten is niet altijd vanzelfsprekend en dat kan leiden tot spanningen.

Stel je voor dat ……

De medewerkers binnen jouw organisatie beter leren samenwerken en elkaar daar waar nodig ondersteunen en zo een omgeving creëren waar open communicatie, rust en overzicht, en met plezier het werk doen mogelijk is. Waar ze samenwerken als een Highly Effective Team.

Wat krijg je precies?

In een dagdeel werken we aan persoonlijk leiderschap en leren de teamleden elkaar echt beter kennen zodat het duidelijk is bij wie men terecht kan voor welk support. Daarnaast creëren we helderheid over waar verbetering mogelijk is en gaan we kijken naar mogelijke oplossingen.

De grootste lessen die de medewerkers zullen leren:

  • Hoe ze hun Persoonlijk leiderschap kunnen vergroten
  • Hoe ze beter en effectiever kunnen samenwerken en waar ze elkaar kunnen supporten
  • Hoe ze helderheid kunnen creëren en problemen kunnen oplossen

Hoe?

In 4 uur gaan we er voor zorgen dat het team samenwerkingen aangaat, verantwoordelijkheid nemen en hun persoonlijk leiderschap vergroten. We doen dit deels door het geven van praktische tools en deels door ze te laten ervaren hoe dit er in de praktijk uitziet.

Over Janneke Maas

Met meer dan 20 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland weet ik als geen ander hoe het is om in professionele organisaties stappen te maken op de carrière ladder en wat daar voor nodig is.

In 2016 heb ik mijn opleiding tot gecertificeerd coach afgerond en sindsdien heb vele medewerkers, teams en ondernemers, gecoacht naar Highly Effective Professionals. 

Highly Effective Team

Wil jij de samenwerking, het plezier en de effectiviteit van jouw team verhogen waardoor samenwerkingen worden verbeterd en de medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen dan is de workshop Highly Effective Team een zeer effectief middel om dit doel te behalen.

Over J-mmpower
J-mmpower Coaching is voor professionals, die net dat extra duwtje in de rug kunnen gebruiken om te groeien en hun kwaliteiten beter tot uiting te laten komen.

J-mmpower kan ook worden ingehuurd als spreker bij bedrijven, hogescholen en andere geïnteresseerden om verhalen en anekdotes over Facility Management mee te delen.
Over mmpower
mmpower biedt bedrijven Consultancy en Interim Management aan, om er voor te zorgen dat de standaard in Facility Management aansluit aan de behoefte op de korte en lange termijn.
Samenwerken
Consultancy

Interim Management

Coaching & Presenteren
Contact
+31 6 5588 7306

janneke@mmpower.nl

KvK
65383885

BTW
NL003058078B54

Privacy
Naar boven