Executive Coaching

In de individuele coaching gaan we aan de slag met het verbeteren en implementeren van vaardigheden die de professional ondersteunt, om te groeien binnen de organisatie in de huidige of in een nieuwe rol.

Herkenbaar?

Professionals die willen groeien hebben behoefte om hun vaardigheden aan te scherpen, zodat ze hun persoonlijke carrière doelstellingen kunnen halen om zo meer plezier in hun werk te hebben.

Stel je voor dat ……

Jouw medewerker van succesvolle medewerker naar Highly Effective Professional kan groeien en zo jou en het team optimaal kan ondersteunen. Door doelen te halen die voor het team en de organisatie belangrijk zijn.

Wat krijg je precies?

In een op een sessies (face to face of via video conferencing) werken we aan de vaardigheden die deze professional kan ondersteunen in hun rol en carrière. We kijken naar het doorbreken van niet effectieve gewoontes, het leren werken met praktische tools en hoe de medewerker een Highly Effective Professional kan worden van toegevoegde waarde voor de organisatie.

De grootste lessen die de medewerker zal leren:

  • Hoe ze hun Persoonlijk leiderschap kunnen vergroten
  • Hoe ze nog succesvoller kunnen zijn
  • Effectief en doelgericht plannen

Hoe?

In 8 sessies van anderhalf uur zullen we stap voor stap werken aan het verhogen en aanscherpen van vaardigheden. Naast deze sessies wordt de medewerker geleerd hoe deze vaardigheden direct toe te passen in het dagelijks werk. Op deze manier worden deze gestructureerd geïmplementeerd en kan er worden bijgestuurd waar nodig.

Over Janneke Maas

Met 20 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland weet ik als geen ander hoe het is om in professionele organisaties stappen te maken op de carrière ladder en wat daar voor nodig is.

In 2016 heb ik mijn opleiding tot gecertificeerd coach afgerond en sindsdien heb vele medewerkers, in teamverband en individueel, gecoacht naar Highly Effective Professionals. 

Executive Coaching voor Professionals

Heb jij in jouw team medewerkers die een volgende stap willen zetten of die nog succesvoller kunnen zijn en wil je ze net dat duwtje in de rug geven zodat ze Highly Effective Professionals worden van toegevoegde waarde voor jou en de organisatie? Dan is Coaching een zeer effectief middel om dit doel te behalen.

Over J-mmpower
J-mmpower Coaching is voor professionals, die net dat extra duwtje in de rug kunnen gebruiken om te groeien en hun kwaliteiten beter tot uiting te laten komen.

J-mmpower kan ook worden ingehuurd als spreker bij bedrijven, hogescholen en andere geïnteresseerden om verhalen en anekdotes over Facility Management mee te delen.
Over mmpower
mmpower biedt bedrijven Consultancy en Interim Management aan, om er voor te zorgen dat de standaard in Facility Management aansluit aan de behoefte op de korte en lange termijn.
Samenwerken
Consultancy

Interim Management

Excellence Programma
Contact
+31 6 5588 7306

janneke@mmpower.nl

KvK
65383885

BTW
NL003058078B54

Privacy
Naar boven